Please be aware that this website uses cookies in order to give you the best experience. To find out more, please see our privacy policy.

Client: FEGO RESTAURANTS, UK
Location: SEVENOAKS, KENT
Designer: KAI DESIGN
Architect: N/A
Principle Contractor: FILETURN

Provided PM/QS services for this new restaurant addition to an ever expanding portfolio.

  • THE BRIEF
    Strip out existing Italian restaurant over three floors and refit as a new Fego restaurant.

    THE CHALLENGE
    Difficult site requiring an electrical upgrade along with remedying numerous existing defects all of which had to be done during the fit out. This was the largest Fego site and the first to be done over numerous floors so lots of thought went in to ensuring the fit out achieved the most efficient use of the space available.

    THE SOLUTION
    Using our expansive supply chain network, we brought in the right people to ensure all of the Client's requirements were met. Along with this and ensuring a close relationship was maintained with the design team, we ensured that overcoming the practical and operational elements didn't detract from the overall look and feel of the Project.

    THE RESULT
    A very attractive restaurant was completed which works operationally and visually ensuring everybody was happy with the final result.

    Client: FEGO RESTAURANTS, UK
    Location: SEVENOAKS, KENT
    Designer: KAI DESIGN
    Architect: N/A
    Principle Contractor: FILETURN

    Provided PM/QS services for this new restaurant addition to an ever expanding portfolio.

  • THE BRIEF
    Strip out existing Italian restaurant over three floors and refit as a new Fego restaurant.

    THE CHALLENGE
    Difficult site requiring an electrical upgrade along with remedying numerous existing defects all of which had to be done during the fit out. This was the largest Fego site and the first to be done over numerous floors so lots of thought went in to ensuring the fit out achieved the most efficient use of the space available.

    THE SOLUTION
    Using our expansive supply chain network, we brought in the right people to ensure all of the Client's requirements were met. Along with this and ensuring a close relationship was maintained with the design team, we ensured that overcoming the practical and operational elements didn't detract from the overall look and feel of the Project.

    THE RESULT
    A very attractive restaurant was completed which works operationally and visually ensuring everybody was happy with the final result.

    SIMILAR PROJECTS